Terug

Berker Hager schakelmateriaal

Berker staat voor topkwaliteit schakelaars en stopcontacten. De vele designprijzen en de hoge afzet getuigen van de klasse van deze Duitse fabrikant. Het Berker schakelmateriaal varieert van een eenvoudig, fraai design tot hoogwaardig en elegant.

Berker Hager schakelmateriaal

Hoogwaardig Berker schakelmateriaal tegen een zeer voordelige prijs

U hoeft niet langer op het net te speuren naar gunstige schakelaar aanbiedingen. Via onze webshop koopt u namelijk altijd zeer voordelig het allerbeste schakelmateriaal van Berker. Naast de standaard Berker S1 serie inbouw schakelmateriaal leveren wij ook de luxueuze Berker Q1 en Berker Q3 series. S1 is leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen, zoals glanzend wit of mat aluminium. Q1 en Q3 zijn leverbaar in het wit, aluminium en antraciet en kennen een zachte aanraakervaring, dankzij het unieke soft-touch oppervlak.

Via bovenstaand menu kunt u eenvoudig alle gewenste artikelen (zoals een tijdschakelaar, dimmer, RJ45 of USB wandcontactdoos, wisselschakelaar, serieschakelaar, kruisschakelaar, etc) vinden en met elkaar combineren.

Installeer Berker schakelmateriaal door drie onderdelen afzonderlijk van elkaar te bestellen en in de volgende volgorde te monteren:
1) het basiselement: verzorgt de functie, bijvoorbeeld een schakelaar
2) de knop of centraaldeel, bijvoorbeeld een schakelwip
3) het afdekraam, de sierrand rondom (enkel- tot veelvoudig)

Uitzondering is de wandcontactdoos, hierbij wordt de centraalplaat samen met het basiselement geleverd.

Berker schakelmateriaal samenstellen

Over Berker

Berker is een bedrijf dat zich richt op de productie van elektrotechnische apparaten en systemen. Het bedrijf is opgericht in 1919 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een innovatieve en betrouwbare producent van schakelmateriaal en domotica-oplossingen.

Het schakelmateriaal van Berker wordt geproduceerd volgens een zorgvuldig ontworpen productieproces. Het begint allemaal met de keuze van hoogwaardige materialen zoals kunststoffen, metalen en keramiek. Deze materialen worden vervolgens nauwkeurig bewerkt om de specifieke componenten te creëren die nodig zijn voor het schakelmateriaal.

Het productieproces omvat onder andere het spuitgieten van plastic behuizingen, het stansen van metalen onderdelen en het glazuren van keramische componenten. Nadat de verschillende onderdelen zijn vervaardigd, worden ze samengevoegd tot complete schakelaars, stopcontacten en andere schakelcomponenten.

Berker is zich bewust van het belang van kwaliteitscontrole bij de productie van schakelmateriaal en neemt daarom strenge maatregelen om de kwaliteit van hun producten te waarborgen. Elk product wordt grondig getest voordat het de fabriek verlaat, zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat ze veilige, betrouwbare en duurzame producten kopen.

Al met al is Berker een toonaangevend bedrijf in de productie van schakelmateriaal en blijft het zich richten op innovatie en kwaliteit om aan de behoeften van de markt te voldoen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligschakelmateriaal.nl 4.67 / 5 - 2129 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »