Terug

Kopp HK05 Paris schakelmateriaal

Kopp HK05 Paris schakelmateriaal

Kopp HK05

  • Licht gebogen afdekramen
  • Elegant en stijlvol
  • Te combineren met vele functies

Met de HK05 Paris designserie hoeft u geen concessies te doen aan het ontwerp. De stijlvolle schakelaars integreren perfect in elke woontrend dankzij het spannende oppervlak van hoek tot hoek. Dit maakt HK05 met recht één van de meest populaire schakelaarseries van Kopp.

Elegante schakelserie

De afdekramen kenmerken zich door een lichte buiging, hetgeen resulteert in een zeer elegant uiterlijk. Kopp Paris is leverbaar als arctic wit en zwart mat uitvoering. Uiteraard kunt u de kleurvarianten van deze schakelaarserie met elkaar combineren. Dit resulteert in een verscheidenheid aan kleurencombinaties om de schakelaars en stopcontacten nog beter aan te passen aan uw woonsfeer. Denk bijvoorbeeld aan een zwart afdekraam in combinatie met een arctic wit centraaldeel. Kortom, ook met Kopp HK05 zijn er geen grenzen aan uw smaak en creativiteit.

Universeel assortiment aan functionaliteiten

Door de vele verschillende componenten is HK05 een zeer uitgebreide en diverse schakelaarserie van Kopp. De vele mogelijkheden leveren een universeel assortiment aan basiselementen (functies) op zoals diverse schakelaars voor het schakelen van verlichting (denk aan wisselschakelaars, serieschakelaars, kruisschakelaars, drukvlakschakelaars, pulsdrukkers en dimmers). Maar ook RJ45 wandcontactdozen, USB stopcontacten, jaloezieschakelaars, thermostaten en tijdschakelaars zijn snel leverbaar en veilig te bestellen via onze webshop.

Werk ze af met Kopp Paris HK05 schakelwippen, centraalplaten, dimmerknoppen en jaloezieknoppen. Dit betekent dat u dit schakelprogramma van kelder tot zolder in elk huis kunt gebruiken. Dit is nog een reden waarom HK05 Paris serie één van de bestsellers is.

Let op: Bewegingsmelders en wandcontactdozen zijn één geheel en treft u daarom niet aan onder de sectie basiselementen maar in de betreffende serie.

Wanneer u uw schakelaars niet kunt inbouwen

In sommige situaties kunt u niet eenvoudig toegang krijgen in of achter een muur waardoor inbouw onwenselijk of zelfs onmogelijk is. Speciaal voor deze situaties heeft Kopp opbouwbakken gecreëerd. Zo kunt u toch zonder breuk- en sleufwerk kiezen voor een uniforme uitstraling in een ruimte of woning. U plaatst de enkelvoudige tot drievoudige opbouwbehuizingen (leverbaar in de kleuren arctic wit en zwart) middels schroeven aan de muur. Vervolgens plaatst u de HK05 inbouwschakelaar er op gebruikelijke wijze in.

Enkelvoudige tot vijfvoudige afdekramen

Kopp Paris afdekramen zijn verkrijgbaar als eenvoudige tot vijfvoudige variant. Meervoudige afdekramen bieden de mogelijkheid verschillende functies op esthetische wijze te combineren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligschakelmateriaal.nl 4.67 / 5 - 2129 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »