Terug

Kopp HK07 schakelmateriaal

Kopp HK07 schakelmateriaal

Kopp HK07 Athenis

  • Hoogwaardig kunststoffen afdekramen
  • Puristisch design voor moderne accenten
  • Gestandaardiseerde 55x55 centraaldelen

Met de inbouwschakelaarserie HK07, vergelijkbaar met Kopp Athenis 55 (uitwisselbare centraaldelen, afwijkende afdekramen), heeft Kopp de perfecte combinatie van hoogwaardige materialen en een gereduceerd ontwerp weten te realiseren. Middels rechte oppervlakken in afdekramen, stopcontacten en schakelaars en een puristisch, eigentijds design kunt u moderne accenten aanbrengen in uw woning.

Exclusieve materiaalkeuze

Met het HK07 schakelprogramma van Kopp kiest u voor exclusiviteit. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kunststof staal grijs, wit en antraciet. Alle kleuren spreken zeer tot de verbeelding. Uiteraard kunt u al kleurvarianten van deze designserie met elkaar combineren. Dit resulteert in een verscheidenheid aan unieke combinaties om de schakelaars en stopcontacten nog beter aan te passen aan uw woonsfeer.

Talloze technische innovaties en functionaliteiten

Daarnaast kunt u talloze technische functies integreren, omdat de gestandaardiseerde centraalmaat van 55 x 55 mm wordt gebruikt. Kopp kent de speciale behoeften van elektriciens zeer goed en heeft het HK 07 inbouwschakelaarprogramma precies op deze eisen afgestemd: alle producten kunnen universeel worden gebruikt in woon- en kantoorgebouwen en zijn veelal compatibel met andere merken. Bewegingsschakelaars, timers, thermostaten, dimmers, pulsdrukkers en diverse (usb)wandcontactdozen zijn eenvoudig en snel in te bouwen in uw huidige elektrische netwerk.

U werkt de basiselementen af met een ruim assortiment aan centraaldelen dat weet te overtuigen met heldere en functionele vormen. Diverse schakelwippen, dimmerknoppen, jaloezieknoppen, centraalplaten maken deel uit van een grote verscheidenheid aan bedieningscomponenten.

Zeer nuttig zijn de afdekramen met tekstkader. Deze worden veelal gebruikt in laboratoria, werkkamers, garages en ziekenhuizen. Is inbouw van Kopp HK07 niet mogelijk? Maak dan gebruik van speciale opbouwbakken.

Enkelvoudige tot vijfvoudige afdekramen

Verschillende varianten van afdekramen zorgen er voor dat u meerdere functionaliteiten kunt combineren in één behuizing. Bepaal vooraf hoeveel basiselementen u gaat plaatsen en bestel dan een bijpassend meervoudig afdekraam. Deze zijn tot maximaal vijfvoudig te leveren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligschakelmateriaal.nl 4.67 / 5 - 2129 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »