Terug

Berker Hager basiselementen

Berker Hager basiselementen

Basiselementen zijn onderdelen van schakelmateriaal die worden gebruikt om verschillende elektrische functies uit te voeren. Hieronder volgen enkele voorbeelden van de verschillende functies die Berker basiselementen kunnen uitvoeren:

Schakelen: Berker basiselementen kunnen worden gebruikt om stroomcircuits te openen en te sluiten, waardoor verschillende apparaten aan of uit kunnen worden gezet (zoals lampen).

Dimmen: Berker basiselementen kunnen worden gebruikt om de helderheid van verlichting aan te passen.

Regelen: Berker basiselementen kunnen worden gebruikt om de snelheid van ventilatoren en andere apparaten te regelen.

Beveiligen: Berker basiselementen kunnen worden gebruikt om stroomcircuits te beschermen tegen overbelasting en kortsluiting of bijvoorbeeld gebieden te verlichten middels bewegingsmelders.

Er zijn verschillende varianten en uitvoeringen beschikbaar, waarmee aan verschillende behoeften voldaan kunnen worden. Ze zijn allen ontworpen om betrouwbaar en veilig te zijn en ze worden gebruikt in vele toepassingen, zoals in woningen, bedrijfsgebouwen en industriële installaties.

Berker basiselementen worden afgedekt met diverse series Berker schakelmateriaal.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligschakelmateriaal.nl 4.67 / 5 - 2129 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »