Terug

Gira schakelmateriaal

Gira schakelmateriaal

Gira schakelmateriaal

Gira ontwikkelt al tientallen jaren met succes tal van oplossingen voor gebouwentechniek en in het bijzonder hoogwaardige stopcontacten en schakelaars. Veel schakelaars van deze fabrikant zijn onderscheiden voor hun fraaie design. De [strong]hoge kwaliteit[/strong] is wereldwijd bekend en gewaardeerd.

Dé standaardoplossing tegen een permanente lage prijs

In de Voordeligschakelmateriaal.nl webshop bieden wij de Gira Standaard 55 en Gira E2 series inbouw schakelmateriaal tegen een permanente lage prijs aan. Beide schakelaarseries zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals glanzend wit en mat zwart, en onderdeel van het Gira Systeem 55 programma. Het Standaard55 programma is dé standaardoplossing in de elektrotechnische installatie. E2 is een moderne en strakker afgewerkte variant.

Via de navigatie kunt u eenvoudig elke gewenst basiselement (zoals een tastdimmer, RJ45, COAX of USB wandcontactdoos, wisselschakelaar, serieschakelaar, kruisschakelaar, etc) vinden en met elkaar combineren in een afdekraam.

Installeer Gira schakelmateriaal door drie onderdelen afzonderlijk van elkaar te bestellen en in de volgende drie stappen te monteren:
1) plaats het basiselement, deze verzorgt de functie, denk aan een serieschakelaar
2) plaats de knop of centraaldeel, bijvoorbeeld een schakelwip
3) monteer tot slot het afdekraam als enkel- tot veelvoudige afwerking
Uitzonderingen zijn de wandcontactdoos en drukvlakschakelaar: hierbij worden het basiselement en de knop/centraalplaat samen geleverd.

Gira schakelmateriaal

Naast de bovenstaande inbouwseries leveren wij van ook Gira opbouw schakelmateriaal, in het wit of creme en geschikt voor toepassing binnenshuis (in droge ruimtes).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeligschakelmateriaal.nl 4.67 / 5 - 2129 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »